System pakowania dań gotowych dla cateringu

 
 
 
 
 

Opis systemu:
Coraz częściej klienci decydujący się na zamówienie posiłku na wynos oczekują aby ich danie było przede wszystkim higienicznie, estetycznie i atrakcyjnie zapakowane. Najlepiej żeby dostarczony posiłek można było zamrozić, podgrzać lub użyć w kuchence mikrofalowej bez obawy że jedzenie straci smak, zapach i wartości odżywcze. Opakowanie to nie tylko zabezpieczenie produktów na czas transportu. Opakowanie stanowi część samego produktu spożywczego i ma istotny wpływ na jego postrzeganie. Poza wyglądem, współcześni konsumenci zgłaszają także wysokie wymagania co do funkcjonalności opakowania. Żywność jest przecież przewożona, przechowywana, a często również spożywana prosto z opakowania.

Gotowy profesjonalnie podany produkt w ręku klienta jest Waszą wizytówką i drogą do sukcesu. Pamiętajmy, opakowanie to nie tylko zabezpieczenie produktów na czas transportu. Opakowanie stanowi część samego produktu spożywczego i ma istotny wpływ na jego postrzeganie przez klienta.

Dla bardziej zaawansowanych potrzeb w zakresie efektywności pakowania proponujemy większe i bardziej zaawansowane maszyny Reepack, przy czym w niektórych z nich możliwa do zastosowania jest technologia MAP. Za jej pomocą mogą Państwo znacznie wydłużyć trwałość pakowanej żywności. W ten sposób poszerzają sobie Państwo zasięg dostaw, zwiększają bazę klientów, a w rezultacie poprawiają wyniki działalności.

Oferujemy tacki:

  • jedno i wielokomorowe wykonane z PP
  • jedno i wielokomorowe wykonane z C-PET
  • jedno i wielokomorowe wykonane ze spienionego C-PET

 

Tacki PP 227x178 jedno i wielokomorowe